Over mij

Mijn naam is Herma Wijnhoud. In mijn praktijk ben ik in 2010 gestart als voetreflexoloog. Daarna kwamen er veel mooie methodes op mijn pad en blijf ik mij nog steeds ontwikkelen waardoor mijn aanbod van behandelingen heel divers is geworden. 

Als gevoelige vrouw werk ik in liefde verbonden met mijn bron. 

Achtergrond

 Na jaren als Z-verpleegkundige en daarna in de administratie  te hebben gewerkt kwam ik in 2008 in aanraking met voetreflexologie. Na een kennismakingsworkshop besloot ik de opleiding tot voetreflexoloog te gaan doen bij de Bond van Europese Reflexologen (BER), waar ik sinds 2010 beroepslid ben. Vanaf 2010 startte ik ook mijn praktijk aan huis, en schoolde ik me in diverse behandelingen. Daarnaast ben ik door stichting FuDaRe erkend als tenen lezer en ademcoach volgens de Methode Beter ademen. 

Een doelgroep die ik in het bijzonder wil aanspreken zijn mensen met terugkerende klachten of burn-out klachten.  Graag denk ik naast de behandeling met je mee waar de klachten mee te maken zouden kunnen hebben en welke behandeling het meest passend is. Soms zit er een bepaalde symboliek of overtuiging  achter klachten. Samen op zoek naar een diepere oorzaak, zodat je klachten ook structureler aangepakt kunnen worden! 

 Daarnaast kun je bij mij terecht voor nek schouder klachten of lagere rugklachten. In de beweging de wervels corrigeren zonder manipulatie. Ook kijk ik daarbij of er sprake is van beenlengteverschil. 

Tijdens mijn opleiding tot ademtrainer bij de Methode Beter ademhalen heb ik ervaren dat rust in de adem ook rust in je hoofd brengt. Een hoge adem brengt je in de actie  (stress) modus terwijl een lage ademhaling rust en ontspanning brengt.  Met deze mooie techniek leer ik je hoe de adem naar beneden te brengen. 

In 2021 heeft de reconnection healing mij opnieuw geroepen. Een geweldige vorm van healing waarbij je gekleed op de behandeltafel een mooie reis mag maken in de energie. 

Tenen lezen is mijn passie. Er is zoveel te vertellen over je karakter en je ambities aan de hand van je tenen! Deze kennis deel ik graag, individueel (ook voor stellen) bij een sessie, of in een groepsworkshop.