Atlas massage of Atlas-Lumbaal Massage

De atlas massage is een korte wellness massage van ongeveer tien minuten. Hierbij maak ik met een speciale techniek de wervels en gewrichten op een zachte en natuurlijke manier los. De doorbloeding wordt hierdoor extra gestimuleerd. Je voelt direct het verschil! 

De atlas massage werkt effectief bij bijvoorbeeld pijnklachten door scheefstand van de nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen, armklachten en beperkingen in het naar links en rechts kijken en vaak ook bij hoofdpijnklachten die ontstaan vanuit de nek.  

De atlas-lumbaal massage is een zachte methode  om wervelkolom gerichte klachten te behandelen. Ze begint met een behandel techniek waarmee beenlengte verschil opgeheven wordt. Zodat scheefstand in het bekken gebied op een natuurlijke manier gecorrigeerd wordt. Veel lage rugklachten en soms ook knieklachten worden veroorzaakt door een vastzittend SI gewricht. Dit gewricht wordt op zachte pijnloze manier losgemaakt waardoor veel klachten verdwijnen. Een korte massage van de spieren op de bekkenrand stimuleert de doorbloeding en de spieren worden meer soepel waardoor de pijn verlicht.