Breuss massage en Reiki

De breuss massage kan op zichzelf staan, maar ik kan je ook een breuss massage geven voor of na een dorn behandeling om de wervelkolom nog meer te strekken of om de rug te helpen ontspannen.

 De breuss massage is een zachte rugmassage, waarbij de tussenwervelschijven worden gestimuleerd. Hiermee kunnen blokkades worden opgeheven, en herstel van de tussenwervelschijven worden gestimuleerd. De massage is niet pijnlijk. 

 

Reiki wordt ook wel universele energie genoemd. Het is een Japans woord dat de energie (Ki) aanduidt die alles in leven houdt, letterlijk vertaald betekent reiki: 'kracht van de zon'. De reiki methode is een vorm van energie overdracht.

Bij een reiki behandeling lig je op de behandeltafel en houd je je kleren gewoon aan. Het is wel fijn om makkelijk zittende kleding aan te hebben. Ik leg mijn handen op verschillende plekken op je lichaam. Als je het niet fijn vindt om aangeraakt te worden, kan ik mijn handen ook enkele centimeters boven je lichaam houden. 

 

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen in je lichaam weer vrijkomen, zodat de energie weer vrij kan stromen. Het is geen vervanger van een arts, maar het kan je wel helpen je beter te gaan voelen, of je positiever in het leven te helpen staan.