Workshops tenen lezen

De workshops zijn een erg leuk onderdeel van mijn werk. In een kleine groep maak je kennis met de basis van tenen lezen. Dit is leerzaam, interessant, en ook gewoon erg gezellig! 

Tenen lezen

Tijdens een dagdeel (duur 3 uur) vertel ik eerst het een en ander over het principe van tenen lezen en wat je allemaal kan zien aan de stand en de vorm van de tenen. Daarna gaan de sokken uit en we gaan kijken wat jullie zelf al kunnen lezen van je tenen. Daarbij help ik je natuurlijk als je er niet uitkomt. Deze workshop is leuk voor veel verschillende groepen. Als uitje met vriendinnen, op een verjaardag of een vrijgezellenfeest. Maar het is ook de ideale teambuildingsactiviteit. 

In plaats van een workshop kan ik ook een korte sessie tenen lezen geven (1 uur). Dan gaan alle sokken uit en vertel ik van iedereen de meest kenmerkende eigenschappen. 

Kosten

Workshop (3 uur): €25,- p.p. inclusief hand-out bij groepen van 4-12 personen. 

Sessie (1 uur): €12,50,- p.p. bij groepen van 3 -5 personen.  

 

 

                                                       

 


Ook voor de workshops geldt dat een afspraak bij u thuis of op locatie ook kan.  De workshop voetreflex kan ook in twee dagdelen. Prijzen tenen lezen voor grotere groepen op aanvraag. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven!